Toch weer eens iets anders. Een Tripel met Amarillo en Citra waarvan 20 liter apart werd overgeheveld en 2 kilo frambozen werd toegevoegd. We nemen er onze tijd voor want het SG blijft maar dalen, gisteren op 1000 🙂 en nu ook helder aan worden. Ruikt heerlijk naar framboos 😊 en in het (proef)glas een aciditeit die aan het betere kriekbier doet denken. Lijkt mij een perfect aperobier tijdens een zonnige receptie 😊
Quand-même quelque chose de différent. Une Tripel avec les houblons Amarillo et Citra de laquelle on vient de mettre apart 20 litres. Puis on a mis 2 kilo de framboises 😊. On vient de patienter puisque la densité reste à diminuer, hier c’était 1000 😊. En plus elle devient de plus en plus clair. L’odeur dans le nez est vraiment framboise, dans notre petit verre pourtant une acidité qui nous laisse penser à une super Kriek 😊. Apparement une bière parfait pour un apéro en plein soleil 😊
About the author