GuestBook

β€˜

Kassuul Gastenboek - Livre d'or - Guestbook - GΓ€stebuch

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
3 entries.
Dieter Liessens Dieter Liessens from Ninove - belgie wrote on 23 oktober 2020 at 01:56:
Mega lekkere bieren!! Ik ben grote fan!!!
Admin Reply by: Martinus
Super, stilaan tijd voor een Kassuul fanclub 😊
Marina Spruyt aka Nina Marina Spruyt aka Nina from Machelen wrote on 7 oktober 2020 at 07:33:
Ik geniet telkens van een Kassuul. Ik ben gewoonlijk een bruine bierdrinker maar tegen een Kassuul zeg ik geen "neen"......gelijk welke soort van Kassuul vind ik heerlijk, een heerlijke afdronk, je smaakt zo de dat hier chemische produkten aan te pas zijn gekomen. Doe zo voort Kassuul en dat we nog lang en veel van Kassuul mogen genieten.
Admin Reply by: Martinus
Bedankt voor dit fijne compliment 😊, hopelijk nog regelmatig een 'geniet' momentje, ik blijf mijn best doen want eerlijk bier is (dikwijls toch) ook heerlijk bier 😊
Thijs DM Thijs DM from Dilbeek wrote on 4 oktober 2020 at 19:20:
Vandaag weer genoten van een lekkere Kassuul! Of het nu om de Tripel De Luxe, Tripel Bio, Dolce Via, Tripel Citra gaat. Een lekker fris Kassuultje smaakt altijd! Lekker bier πŸ˜‹, goed in balans en een volle afdronk! Je proeft dat dit ambachtelijk en authentiek is πŸ™‚ Doe zo voort Kassuul, goe bezig 🍻
Admin Reply by: Martinus
merci voor de post, leuk om te lezen dat je Kassuul lekker vindt πŸ˜‰ ik probeer alvast om zo verdere te doen en echt 'craft'bier te brouwen in mijn 'kassuultje' ☺️☺️☺️
’